Fyzicky narocny vikend / by Honza Cervenka

Musim dneska psat bez hacku a carku, protoze je nejaky problem se skolnim serverem, skolni pocitace nefunguji a ja musim psat na cinskych windowsech. Tak si nestezujte, taky vam tu muzu vecpat nejake cinske klikyhaky.
V patek vecer byl v moji rezidenci filmovy maraton. Zacalo se v osm a promitali se celkem tri filmy: White chics nebo tak nejak. Docela stupidni americka komedie a la Nekdo to rad horke. Par momentu tam bylo docela vtipnych, par docela vtipne trapnych a vetsina trapnych. Ale tak co, vseci se smali a byla sranda. Ale ze bych se na to dival sam, to asi ne. Dalsi film byl Moulin Rouge a ten me zase sebral, ikdyz jsem ho videl asi po pate. Ale naposled jsem ho videl snad pred dvema lety, takze to bylo prijemny zazitek. Kdyz se promita na zed a jsou kvalitni bedny a plno lidi, kteri si film uzivaji, je to skvely zazitek. No a maraton zakoncil muj film Dvere v podlaze. Hlavne se neptejte o cem je... Je to totiz docela komplikovane. Kdyz se me nekdo zepta: "O cem je ten film Dvere v podlaze?" tak vzdycky odpovim: "O dverich v podlaze." mno... asi tak nejak.
Po filmech jsme jeste kecali a dokonce jsme i uvazovali o tom, ze bychom byli vzhuru az do vychodu slunce, ale nejak se to neuskutecnilo. Byla to docela skoda, protoze nam chybela uz jenom asi hodina.. Nekdy jindy no. Ale vychody slunce jsou tu pry moc pekne. Asi jako vsechny vychody slunce nad morem no...

V sobotu jsem vstal v typickou vikendovou vstavaci dobu - akorat na obed. Po obede jsem zacal pracovat na laborkach z fyziky a potom jsem mel zase tanecni. Bylo tam plno lidi, asi deset paru. Naucil jsem je cely jive a botafoga v sambe. Neni spatne ne? Tahle lekce byla docela dobra, udelali jsme plno prace. Ale lidi tak strasne kecali! Furt si meli co rict... Nekdy jsem je chtel zastrelit, hruza. A navic ke konci hodiny, kdy jsem jim vysvetloval botafoga, prijely nejake dve tretacky na navstevu a vsichni druhaci zacali jecet a objimat se s nimi a kdovi co... To jsem myslel, ze mi asi sibne... ale prezil jsem to a oni taky a to je hlavni...
Po tanecnich jsem se sel divat se Saskii z Francie na film a nakonec jsme se divali na Zelary a moc se ji libily. Docela tady rozsiruju ceskou kulturu mno. Kdyz jsem se dodival, tak jsem planoval zajit na Halloween party, ale uz skoncila, tak jsem se sel divat na dalsi film do fore.. Scary movie 4... no... no... trojka byla jeste docela normalni, ale ctyrka me misty docela sokovala. Ale zase plati, kdyz se na nejaky film divate s vice lidmi, tak je to o necem jinem. Docela se mi i libil. Ale nektere sceny... no... Made in USA for teenagers... Po filmu jsem sel na chvilu kecat, ale v nedeli jsem musel bohuzel vstavat driv, tak jsem sel i do postele driv. Nastesti byla zmena casu, takze jsem mel o hodinu vice spanku, coz jsem docela ocenil.
Dneska (nedele) jsem musel vstavat pred desatou, protoze jsem slibil Mallice, ze se zucastnim tance pro International show. To je show, ktera je 1. 12. a zvou se na ni ruzne osobnosti, ktere jsou se skolou spojene. Mozna prijede i italsky premier, protoze ten je prezidentem skoly, ale to se jeste nevi. No a na tu show se pripravuje specialni tanec, ktery je vlastne slepeny z ruznych narodnich tancu. Tanci se na jednu skladbu od Safri duo a je to dost drsne. Jsou tam irske tance stejne jako country, africke dance, polka (moje:) a tak. Dost dobry mismas. Skoncilo to tak akorat na obed no a od obeda pracuju. Neco na laborkach, neco do anglictiny... Odpoledne bude pracovni. Bohuzel.
Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF