PROM / by Honza Cervenka

Jak jsem už naznačil v minulém příspěvku, v sobotu se konal PROM. Dříve, než jsem na něho ale šel, jsem musel absolvovat

naposled

běžky... Byla to ale sranda, asi nejlepší za celý leden. POčasí bylo super, lidi taky a navíc, jsem porazil Johana ze Švédska. On je takový namakaný běžkař (dělá techniku skating) a při posledním kolečku, které jsme si dávali za odměnu, jsme si udělali takový neoficiální závod... Asi uprostřed okruhu byl most přes cestu, na který jsme museli docela hodně šlapat. On byl ve předu a snažil se tam rychle vyjet. Já jsem byl trochu víc vzadu a řek jsem si: "Tož to mě není? Ukážu mu, ze které země pochází Neumanová, ne?" a tak jsem ten kopec vyběhl (samozřejmě s běžkama na nohách). Ten vám čuměl! Ale řekl sice: "Hmm, quite fast..." ale mě neoblafne:)

Zpátky k PROMu. Je to normální párty, na kterou se ale chodí ve formálním oblečení. Byla to docela sranda, ze začátku to brali všichni tak nějak vážně, ale nakonec se rozpoutali a zábava frčela. Celé to trvalo asi dvě hodiny a vrcholem bylo vyhlašování krále a královny PROMu, kteří pak tančili před všemi. Vyhrál Giuseppe a Ruth:

no a ještě vám tu přihodím další fotky:

Jean-Paul a Anne Ginestierovi

Já a Saskia z Francie

Michael z Kanady, který byl Usher = uvaděč

Shashank s Camillou z Itálie

njn, ti češi...

A co se dělo v neděli? Pracoval jsem a zase jsem měl taneční, kde jsem je už naučil všechny stt tance! Teď to akorát musíme vypilovat a popřípadě ještě přidám nové figury, ale aspoň se hýbou, takže už chybí jenom Rumba:)

A co se bude dít tento víkend!! HAHA!! Máme DLOUHÝ víkend, takže v pátek nemám školu a...

v Benátkách je KARNEVAL!!

A já na něho jedu!! Takže se máte na co těšit:)

Posted in
Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF