Sranda začíná a sranda končí / by Honza Cervenka

První začnu srandou, která začíná... Dneska budu mít první taneční lekci v Duinu, na které se vlastně něco naučím. Zatím jsem vždycky učil já, teď však budu já, kdo bude studovat. Spolu s dalšími pár lidmi jsme se totiž rozhodli, že budeme chodit dvakrát týdně na taneční. Ale ne taneční ledajaké! Budou nás učit Salsu, Merengue, Bachata a Ruedu! Bude to trvat do doby, než odjedem v pondělí a pátek. Moc se těším:) A že se ptáte kde? V DUINU!!! Asi před dvěma týdny Mallika zjistila, že v Duinu, ve stejné budově, ve které máme bowling (16 drah), kulečník (10 stolů) pizzerii a všechno možné, je i taneční studio! Učí tam i profesionální páry, jsou jedním z nejlepších tanečních studií v okolí! No a dneska mám první lekci, tak uvidím... Určítě Vám o tom napíšu.

No a teď o srandě, která končí. Začíná totiž pořádná práce. Tento víkend bude rozhodně pracovní, a to proto, že už mám na práci 2 internaly - jeden do matiky a druhý do Ekonomie, které oba zaberou hodiny a hodiny a hodiny práce, potom se už docela rozbíhá Group 4 project a do toho se mi ještě cpe EE. A to vůbec nemluvím o tom, že za necelý měsíc mi začínají zkoušky, které jsou hodně důležité pro přihlašování na univerzity a že musím dělat i normální úkoly. Hlavně Cristina nám, jako vždycky, dává zabrat s Italštinou.. Snad to nějak přežiju.

No a ještě mám vlastně jednu srandu, která je tak napůl:D Příští víkend totiž pojedu na plachetnici do Chorvatska! Učitel sailingu, se kterým jsme už jednou byli na večeři na moři nás tam totiž na jeho lodi vezme. Sranda co? Bude to ze soboty na neděli:) Moc se těším, ale zabere to hodně času. Ale tak co, sranda musí být, ne?
Posted in
Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF